Horgásztó Falunap 2016 Szabadság tér Duna-part

Gólnélküli első félidő után egy találattal legyőzte jó erőkből álló ellenfelét a felújított sződligeti pályán megyei harmadosztályú csapatunk: Sződligeti SMTE – Püspökszilágy 2-1 (0-0).


Mint ismeretes, négymillió forintos költséggel új gyepszőnyeg és 28 fejes, programozható öntözőrendszer készült a korábban hepehupás, gazos pályán. A munkálatok miatt az ősszel minden bajnokiját idegenben vívta meg csapatunk. A sződligeti gárda dícsérete, hogy így is közel 50 százalékos teljesítménnyel a középmezőnyben zárta az első bajnoki felvonást.

csap meccs1

A szombaton elrajtolt tavaszi pontvadászat során viszont minden hazai meccsét a felújított gyepen játszhatja csapatunk, így remény van a tabellán való feljebb kapaszkodásra. (A teljes sorsolás a legfrissebb Sződligeti Hírforrásban megtalálható!) Ennek első lépését meg is tette a Sződligeti SMTE.
A forduló előtt előkelőbb helyen álló és dobogós helyért küzdő Püspökszilágy csapata ellen az első játékrész jó iramú, küzdelmes mezőnyjátékot hozott, néhány góllal kecsegtető támadással mindkét oldalon. A szünet után erősített a hazai gárda, melynek eredményeként az 56. percben Molnár Péter szép támadás végén vezetést szerzett (1-0). Ezt követően az egenlítés érdekében erősebben támadott a szilágyi együttes, de inkább a mieink kontraakcióiban volt benne a gól.

 

meccs2 meccs3 meccs4


Szerencsére ez negyedórával a befejezés előtt realizálódott is: Drozgyik Norbert duplázta meg az előnyt (2-0). A lefújás előtt még egy páros kiállítás „színezte” a játékot, majd egy vitatható 11-esből a 86. percben szépített az ellenfél (2-1). A hátralévő időben a sződligeti fiúk okosan tartották előnyüket és megérdemelt győzelemmel tették emlékezetessé a mintegy 100 néző előtt lejátszott pályaavató mérkőzést.
Csapatunk legközelebb március 11-én szombaton 14 órától a Vácrátóti együtetst fogadja hazai pályán.

Ügyfélfogadás

telefon

Sződligeti Közös Önkormányzati Hivatal

Ügyfélfogadás:          

Hétfő 8.00 – 12.00 13.00 – 17.30
Szerda 8.00 – 12.00 13.00 – 16.30
Péntek 8.00 – 12.00  

Elérhetöség

onkormanyzat

Sződligeti Közös Önkormányzati Hivatal

Elérhetőség:

Telefon: (06-27)-590-095

Cím: Sződliget, Szent István u. 34-36, 2133

Közérdekű adatok

Public33

Sződligeti Közös Önkormányzati Hivatal

kozadatkereso logo1