A megújult Önkormányzati Hivatal Falunap 2016 Szabadság tér Horgásztó

Szenzációs győzelmet arattak a minden bizonnyal dobogón záró dunakeszi rivális ellen szombaton focistáink: Sződligeti SMTE – Városi SE-Dunakeszi II 8-3 (6-1).

 

A megyei harmadosztály Északkeleti csoportjában a pontvadászat utolsó előtti mérkőzésén nem a mieink számítottak esélyesnek. Az utóbbi négy bajnokiját rendre – összesen 36 gólt rúgva!!! - megnyerő rivális ellen azonban a remek góllövő formában játszó Honti Bence már a találkozó 3. percében mattolta a vendégek kapusát, megadva az alaphangot a folytatásban is örömfocit játszó sződligeti gárdának.

Kisvártatva Drozgyik Norbert is beköszönt, megduplázva az előnyt, majd a szépítő találat után a szünetig valóságos gólfesztivált rendezett csapatunk. A két gólszerző megismételte produkcióját, majd Csánki Attila gólja után Honti Bence már a harmadik gólját ünnepelhette. Így a szünetig már eldőlt a pontok sorsa: 6-1-es állással mentek pihenőre a nemes küzdő felek.

A térfélcsere után újabb két gyors Honti-treffelés között talált egy gól a Dunakeszi is, majd a 8-2-es állás után már elcsendesedett a góleső. A végén még kozmetikázott a vendéggárda, ám így is idei gólrekordjával – előtte a sereghajtó elleni hét lőtt gól volt a csúcs – nyert a Sződliget.

A fantasztikus sikerrel a mieink megerősítették helyüket a tabella első felében. Az utolsó bajnoki előtt – épp a szomszédvár sződiek mögött – a 6. helyen áll a legénység. Amennyiben a záró fordulóban, a jelenleg nyolcadik Galgagyörk ellen ismét nyer csapatunk, akár egy helyet javíthat is a pozícióján. Ehhez azonban szükségük van a szurkolók támogatására is. Ezért mindenkit szeretettel várnak a május 28-án – kivételesen VASÁRNAP – 17 órakor kezdődő mérkőzésre, amelyre a belépés ingyenes.

Hajrá Sződliget!

A képtre kattintva, megtekinthető nagyobb méretben!

szdk

Ügyfélfogadás

telefon

Sződligeti Közös Önkormányzati Hivatal

Ügyfélfogadás:          

Hétfő 8.00 – 12.00 13.00 – 17.30
Szerda 8.00 – 12.00 13.00 – 16.30
Péntek 8.00 – 12.00  

Elérhetöség

Elerhetoseg

Sződligeti Közös Önkormányzati Hivatal

Elérhetőség:

Telefon: (06-27)-590-095

Cím: Sződliget, Szent István u. 34-36, 2133

Közérdekű adatok

Public33

Sződligeti Közös Önkormányzati Hivatal

kozadatkereso logo1