A megújult Önkormányzati Hivatal Falunap 2016 Szabadság tér Horgásztó

Legfrissebb

Díjtalan M2-est!

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Saját tapasztalatom mellett nem csupán a sződligeti polgárok, de több, a szomszédos településeken lakó autós is megkeresett a napokban azzal, hogy az M2-es Dunakeszi és Vác közötti szakaszán teljesen ellehetetlenült a közlekedés.

A település hulladékgyűjtését és szállítását végző szolgáltatója, a Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. tisztelettel értesíti a lakosságot, hogy Sződligeten 2017. szeptember 23-án, szombaton lomtalanítást és elektronikai hulladékgyűjtést szervez.

 

Az önkormányzat és a cég között érvényben lévő közszolgáltatási szerződés értelmében az évi egyszeri, kötelezően elvégzendő begyűjtés mindenki számára ingyenes. A korábbi gyakorlatnak megfelelően ezúttal is gyűjtőpontos rendszerben, 30 köbméteres konténerekbe történik a lom és az e-hulladék gyűjtése, szükség esetén cseréje.

Sződliget területén a jelzett napon 8 és 14 óra között az alábbi helyszíneken lesz elhelyezve egy-egy őrzött konténer, amelynél a cég munkatársa átveszi a leadandó lomokat és elektronikai hulladékokat:

Viola utca – Horgásztó út sarok

Akácos út – Nyárfa utca sarok

Mátyás király útja – Tinódi utca sarok

Új utca – Klapka utca sarok

Nefelejcs utca temető

Sirály utca – Hattyú utca sarok

Szent István utca 29. (a Polgármesteri Hivatal mellett)

A gyűjtést végző szolgáltató az előírásoknak megfelelően csak a mellékletben felsorolt hulladéktípusokat veszi át a polgároktól. A kommunális és háztartási hulladékot, a zöldhulladékot, a szelektíven gyűjthető hulladékot, a veszélyes anyagokat, a nagyméretű gumiabroncsokat és a bontási hulladékokat nem áll módjukban begyűjteni.

Sződliget Önkormányzata és a Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. ezúton is kéri a lakosokat, hogy a település tisztasága, környezetvédelme érdekében a meghirdetett lehetőséggel élve tegyünk közösen nagyközségünk tisztasága érdekében!

Köszönettel:
Sződliget Nagyközség Önkormányzata

Ügyfélfogadás

telefon

Sződligeti Közös Önkormányzati Hivatal

Ügyfélfogadás:          

Hétfő 8.00 – 12.00 13.00 – 17.30
Szerda 8.00 – 12.00 13.00 – 16.30
Péntek 8.00 – 12.00  

Elérhetöség

Elerhetoseg

Sződligeti Közös Önkormányzati Hivatal

Elérhetőség:

Telefon: (06-27)-590-095

Cím: Sződliget, Szent István u. 34-36, 2133

Közérdekű adatok

Public33

Sződligeti Közös Önkormányzati Hivatal

kozadatkereso logo1