A megújult Önkormányzati Hivatal Falunap 2016 Szabadság tér Horgásztó

Már két éve, hogy önkormányzatunk úgy döntött, hogy szeretne bekapcsolódni Európa vérkeringésébe.

Részletek itt olvashatók!

03 15 5

A hagyományoknak megfelelően méltóságteljes emlékezéssel tisztelgett nagyközségünk az 1848-as forradalom és szabadságharc felejthetetlen hősei előtt.

A részletek itt olvashatók!

Köszönjük a lakosoknak, hogy ezek a hulladékok sem az erdő szélén végezték!

A MÁV-START Zrt. tájékoztatása szerint 2018. március 23-án pénteken, március 24-én szombaton és március 25-én vasárnap a Budapest-Nyugati állomáson végzett pályakarbantartási munkák miatt a mellékletben szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

M E G H Í V Ó

Sződliget Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete 2018. március 9. napján (péntek) 16.00 órakor Képviselő-testületi ülést tart, melyre tisztelettel meghívom.

A részletek itt olvashatók!

Részletek ...

Részletek itt olvashatók!

The project «NOTGAP: Network of Organizations and Towns Growing Through Active Participation» was funded with the support of the European Union under the Programme "Europe for Citizens"

A kézikönyv innen letölthető!

Sződliget polgárainak nevében is üdvözlöm a döntést és örömömet fejezem ki amiatt, hogy a Duna Menti Regionális Vízmű Zrt. (DMRV) a váci szennyvíztelep korszerűbb működésére több, mint 404 millió forintos uniós támogatást nyert el a Széchenyi 2020 program keretében.

A részletek itt olvashatók!

M E G H Í V Ó

Sződliget Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete 2018. január 19. napján (péntek) 16.00 órakor Képviselő-testületi ülést tart, melyre tisztelettel meghívom.

Az álláslista innen letölthető!

Kedves Sződliget Polgármesteri Hivatal!

Kérem tekintsék meg aktuális programjainkat.

Vasárnaptól változik a vasúti menetrend

E hét utolsó napjától – 2017. december 10-től – lép életbe az új vasúti menetrend. A változások nem jelentősek és ezek közül is csupán pár érinti a sződligeti utasokat.

M E G H Í V Ó

Sződliget Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. december 8. napján (péntek) 16.00 órakor Képviselő-testületi ülést tart, melyre tisztelettel meghívom.

Az aktuális állásajánlatok innen letölthetők!

A magyar Országgyűlés a napokban több olyan fontos változásról döntött, amely közvetlenül érinti településünk polgárait is. Az alábbiakban ezeket foglaljuk össze.

Ki sepri a kéményt?
A lakossági kéményseprést több megyében átvette a katasztrófavédelem. Ez nem azt jelenti, hogy tűzoltók ellenőrzik a kéményeket, a sormunkát változatlanul kéményseprő szakemberek végzik. Az újdonság csak az, hogy ahol a megyei jogú városok nem vállalták a feladatot, ott a katasztrófavédelem szervezésében valósul meg a kéményseprés.