A megújult Önkormányzati Hivatal Falunap 2016 Szabadság tér Horgásztó

Sződliget Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete május 18-i ülésén többek között a helyi civil szervezetek által benyújtott támogatási igényekről is döntött.

A MÁV-START Zrt. ezúton is tájékoztatja a tisztelt utasokat, hogy a Nagymaros és Szob állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a mellékletben szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek 2018. május 26-án és 27-én, illetve június 2-án és 3-án.

A szolgáltató az esetleges kényelmetlenségért előre is az utazóközönség megértését kéri.

Tisztelt Polgármester Asszony!

Tisztelt Polgármester Úr!

A BPM-ÁHI/121-14/2018. iktatószámú levelünkben kértük, hogy a májusi felmérés lezárt, kinyomtatott és hitelesített adatlapjait egy példányban juttassák el Igazgatóságunkhoz. Egyúttal azt is jeleztük, hogy az ebr42 rendszer nyomtatási problémáján a Nemzetgazdasági Minisztérium munkatársai dolgoznak.

Beindult a duettezés a Sződligeti Közösségi Ház falain. Jelenleg Benk Katalin és Gebora István képei láthatóak, 25-én pedig egy új páros veszi át a hatalmat a falakon. Várjuk Önöket most és akkor is szeretettel!

M E G H Í V Ó

Sződliget Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete 2018. május 18. napján (péntek) 16.00 órakor Képviselő-testületi ülést tart, melyre tisztelettel meghívom.

A MÁV-START Zrt. tájékoztatása szerint májusban több alkalommal is megváltozik a Sződligetet is érintő vonatok menetrendje, mivel Dunakeszi és Göd között pályakarbantartási munkákat végeznek.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Több irányból érkező információk alapján Sződliget Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete az április 13-án megtartott ülésén határozatban fejezte ki tiltakozását a közigazgatási határától nem messze található – korábban kavicsbányaként ismert – terület építési hulladékkal történő tervezett feltöltése ellen.

Tisztelt Sződligeti Polgárok!

Mint az minden bizonnyal Önök előtt is jól ismert, az illetékes állami szervek váratlanul – és különösebb indoklás nélkül – kivették az M2-es gyorsforgalmi út felbővítéses beruházásának műszaki tartalmából a megígért és az elkészült tervekben is szereplő azon bekötő utat, mely Sződliget és Vác között kapcsolta volna össze az M2-est a régi 2-es úttal.

Tisztelt Lakosok!

Álhírt terjesztenek az interneten különböző portálokon, mely szerint önkormányzati igényléssel energetikai beruházásokra lehet vissza nem térítendő támogatást kapni.

Tisztelt Lakosok!

Évek óta folyamatos probléma a Dunai fasor erős forgalma. Az autósok rettenetes zajt okoznak az ott élőknek, nagy sebességgel haladnak a teljes útszakaszon – veszélyeztetve a közlekedő gyalogosokat is.

Tisztelt Lakosok, értesítjük Önöket, hogy a Zöldhíd hulladékgyűjtési rendje április hónaptól változik.

Lakossági felhívás! Az m2 2x2 sávos szakaszán Dunakeszi és Fót települések térségében (a 17 és 21 km közötti részen) ideiglenes forgalomelterelés kiépítését kezdi meg, várhatóan 2018. április 9-én.

Bejelentés érkezett, hogy az önkormányzat munkatársa nevében valaki egyesével keresi fel a lakosokat ingyenes szűréssel kapcsolatosan.

Részletek itt olvashatók!

A részletek itt olvashatók!

Tisztelt Szülők!

A következő befizetési időszakban már ismét csekkes, illetve átutalásos fizetési módon kérjük az étkezési térítési díjak megfizetését.

A részletek itt olvashatók!

Részletek ...

The project «NOTGAP: Network of Organizations and Towns Growing Through Active Participation» was funded with the support of the European Union under the Programme "Europe for Citizens"

A részletek itt olvashatók!

M E G H Í V Ó

Sződliget Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete 2018. január 19. napján (péntek) 16.00 órakor Képviselő-testületi ülést tart, melyre tisztelettel meghívom.

Az álláslista innen letölthető!

Kedves Sződliget Polgármesteri Hivatal!

Kérem tekintsék meg aktuális programjainkat.

Vasárnaptól változik a vasúti menetrend

E hét utolsó napjától – 2017. december 10-től – lép életbe az új vasúti menetrend. A változások nem jelentősek és ezek közül is csupán pár érinti a sződligeti utasokat.

M E G H Í V Ó

Sződliget Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. december 8. napján (péntek) 16.00 órakor Képviselő-testületi ülést tart, melyre tisztelettel meghívom.

Az aktuális állásajánlatok innen letölthetők!

Ki sepri a kéményt?
A lakossági kéményseprést több megyében átvette a katasztrófavédelem. Ez nem azt jelenti, hogy tűzoltók ellenőrzik a kéményeket, a sormunkát változatlanul kéményseprő szakemberek végzik. Az újdonság csak az, hogy ahol a megyei jogú városok nem vállalták a feladatot, ott a katasztrófavédelem szervezésében valósul meg a kéményseprés.